Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Θάνατος στις προξενήτρες!!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τη μανία που έχουν οι γιαγιάδες να παντρεύουν τον κόσμο και να καμαρώνουν στις γειτονιές για τα προξενιά που σκάρωσαν πίσω από την πλάτη των υποψηφίων . Και μιας και αναφέρθηκα στα προξενιά , πώς ξεκίνησε άραγε αυτή η κτηνώδης και απαισία συνήθεια , να αποφασίζουν οι γονείς και η γειτονιά για έναν γάμο και όχι οι μελλόνυμφοι . Γενικά , δεν φτάνει που ανακατεύονται στη ζωή των άλλων , και τα κάνουν όλα μπάχαλο , κράζουν τη σημερινή γυναίκα , διότι , σύμφωνα με τα λεγόμενά τους , δεν έχει υπομονή και παρατάει τον άντρα της για το παραμικρό . Και ποιό είναι δηλαδή αυτό το <<παραμικρό>> , που για χάρη του η σύγχρονη γυναίκα παίρνει το νοματιον της και την κάνει με ελαφρά ; 
<<Έλα μωρέ , ένα αθώο χαστουκάκι ήταν . Άσε που μας χρειάζεται καμιά φορά γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστεε , απαπαπαπαπαπα>> , απλά και μόνο για να μπούμε στο κλίμα . Και τέλος πάντων το γεγονός ότι εκείνες επέτρεψαν τις παρεμβάσεις τρίτων και τέταρτων ατόμων στη ζωή τους , δε σημαίνει πως έχουν το δικαίωμα <<βιάζουν>> τις προσωπικές σχέσεις των άλλων .
Η ίδια ευχή πάντα κι ένα χαμόγελο γεμάτο χολή . Άντε και με έναν καλό γαμπρό . Στάσου!!! Σου έδωσα ποτέ κυρά μου το δικαίωμα να με προξενεύεις στον ανιψιό , εγγονό ή ότι άλλο συγγενή έχεις , επειδή είναι καλό παιδί , και δε θα ήθελες να τα μπλέξει με καμιά σουρλουλού ξετσίπωτη ; ΌΧΙ!!! 
 Στο κάτω κάτω , δεν είμαι καν δεκαοκτώ!!! Θέλω να ζήσω πρίν βάλω μπελά στο κεφάλι μου . Και όπως είπα πριν βάλλω , όχι πριν μου βάλουνε . Και στην τελική , γιατί ο προορισμός του ανθρώπου πρέπει να είναι ο γάμος ; Γιατί όλα στη ζωή πρέπει να περιστρέφονται γύρω από το γάμο ; Αν το θέλει κάποιος ναι , αλλά άν δε το θέλει ; Γιατί ένα απλό νυφικό έχει τόσο μεγάλη σημασία ; Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα υπερεκτιμημένο ακριβό άσπρο φόρεμα . Τίποτε παραπάνω , δεν είναι ένα ρούχο που θα καθορίσει την ευτυχία , ούτε αν δεν το φορέσεις ποτέ σημαίνει ότι θα πας στην κόλαση . 
 Ας ξεκολλήσουμε λίγο κι ας δούμε πιό καθαρά τα πράγματα . Όλοι μας!!! Μπορεί στην τελική να είμαι εγώ λάθος και όλα αυτά να προέρχονται από το πείσμα μου . Αλλά , τί στο καλό πιά , πόσο μπορεί να κρατηθεί κανείς με ένα τσούρμο γριές να προσπαθούν να παντρολογίσουν τον κόσμο . Και μετά σου λέει πως  πρέπει να σεβόμαστε τους ηλικιωμένους . Στην πυρά με τις ξενέρωτες!!!!!!!!!!!!

WEIRD P.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου